Socialt samværd


SUP overalt


Motion og sundhed

Lær at stå på vandet
- SUP Kurser fra SUP NORD

SUP Kurser klæder dig ordentligt på, hvad angår teori, teknik, sikkerhed og meget mere, inden du slippes løs på vandet på egen hånd. På et SUP-introkursus er din komfort i højsædet og jeg sørger således for at sammensætte den pågældende lektion, så du får mest muligt ud af din dag på
vandet. Du vil blive undervist ud fra pædagogiske principper i forhold til vand med fokus på teknikker såsom paddle, vendinger, makkerredning samt relevante balanceteknikker. På kurset tages der naturligvis udgangspunkt i dit niveau samt dine behov og ønsker ift. kursets tilrettelæggelse.

Sæson for SUP Kurser

Sæsonen for afholdelse af kurser starter i april og varer til slutningen af september, afhængigt af vind og vejr.

Skulle der være særlige behov og ønsker, der skal tages hensyn til i forbindelse med afholdelse af dit SUP Introkurser, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det inden lektionen, så jeg har mulighed for at tilrettelægge forløbet ud fra dette.

Efter endt introkursus kan der købes SUP- udstyr til gode priser hos SUP NORD. Det
er din mulighed for at tage ud på vandet på egen hånd med professionelt udstyr. Vi
giver selvfølgelig råd og vejledning om udstyret, når du køber gennem os. Læs mere
under punktet ”SUP-udstyr”.

 

 

Efter endt introkursus kan du leje SUP udstyr hos SUP NORD. Det er din mulighed for at tage ud på vandet på egen hånd med professionelt udstyr. Der gives også råd og vejledning i forhold til hvis du påtænker at købe eget udstyr.

Mobile SUP Kurser i hele Nordjylland

SUP NORD er en mobil virksomhed, der til enhver tid har fokus på den enkelte kursist. Det vil sige, at det aktuelle kursus tager nøje udgangspunkt i, hvor du befinder dig – fysisk såvel som mentalt.

Jeg har mulighed for at afholde SUP-introkurser ved Limfjorden (Gjøl Lystbådehavn, Hesteskoen, Bouet, Sejlklubben Mou Bro og Egense Sejlklub), ved Mariager Fjord (Mariager Sejlklub, Fladbjerg, Kongsdal Baadelaug, Hadsund Fiskerihavn) samt ved Øster Hurup (Havnen). Nærmere information om tid og sted tilgår personligt, når du er tilmeldt og når kursusdagen nærmer sig. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt jeg afholder SUP-introkurser i nærheden af dig, er du altid velkommen til at kontakte mig, enten via: Mail, SMS, Messenger, ringe eller følge med på SUP NORDS Facebookside.

I forbindelse med afholdelse af introkurser, står SUP NORD for alt nødvendigt udstyr; board, paddle, våddragt, leash, svømmevest og sko. Du skal blot medbringe badetøj, håndklæde og godt humør i dagens anledning.

 


Følgende SUP Kurser tilbydes ved SUP NORD

  

SUP NORD
Abelsvej 30
9000 Aalborg
Tel: 20 96 14 97
supnord9000@gmail.com